Alla inlägg den 4 juli 2007

Av La Famiglia - 4 juli 2007 22:46

Det har inte blivit så mycket roligt för Ia idag. Men jag tror att dagens höjdpunkt verkligen var en höjdpunkt. Besöket på hundbadet. Men återigen visade det sig att hon inte är en badhund. Dessutom var vågorna läskiga. Det var mycket roligare att gräva i sanden och leka med en lite taxvalp på drygt tre månader som kom förbi. Återigen kan vi konstatera att Ia är väldigt försiktig när hon leker med små valpar. Och taxen ville helst att allt ligga bredvid Ia och bara gosa. Ia å andra sidan ville gärna visa vilka fina gropar hon kan gräva. Lite synd bara att taxen stod ivägen för Ias sprättande sand.


Och eftersom vi var tvungna att fälla förtält blev kvällspromenaden tyvärr ganska kort. Ingen rolig dag för Ia, men vi får hoppas att morgondagen blir roligare. Fast fan tro´t, då ska vi ju åka bil hela dagen. Hmmm

Av La Famiglia - 4 juli 2007 22:34

Det är alltid trevligt att vakna till tystnaden som uppstår då det inte regnar på taket på husvagnen. Då kan man stiga upp, koka lite morgonkaffe, ta en god bok och sätta sig i förtältet och läsa och dricka lite kaffe. När morgonbestyren var avklarade begav vi oss iväg till Tommelilla för att bese Hasse&Tage-museet. Som sagt, det är nog världens minsta museum. Man är tvungen att boka plats eftersom dom bara tar in åtta personer åt gången, och då har man en halv timme på sig att titta. Jag kan väl inte säga att museet gav så mycket nytt. Det mesta visste man redan, så behållningen var glädjen av igenkännandet. Det fanns filmklipp, affischer och lite rekvisita från en massa olika produktioner, och när man såg dem kom man ihåg hur himla kul den filmen eller revyn var.


Efter Tommelillabesöket åkte vi till Backagården igen för att fika, sedan till Caferian för att köpa kaffebröd till kvällsfikat, och slutligen upp till Ingelsta Kalkon för att köpa lite kalkonbröst och potatissallad som vi tänkte äta till middag i morgon. Då har vi ju kört hela dagen, och lite snabbmat sitter inte fel. Kalkonbröst är dessutom godare än hamburgare.


Väl hemkomna tog vi Ia till hundbadet så att hon skulle få bada.

Efter middagen tänkte vi ta en promenad in till Simrishamn och därefter riva förtältet. Men eftersom det såg så regnhotande ut bestämde vi att riva tältet direkt. Så nu är tältet rivet och och en hel del saker stuvade i bilen. Då kommer det gå mycket lättare att komma iväg i morgon, och det regn som som har utlovat under natten slipper vi få på tältet.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards