Alla inlägg under juni 2007

Av La Famiglia - 14 juni 2007 22:55

Kokostoppar bakade. Fast det är ing toppar, och tyvärr blev en del lite mörka i botten. Men några ska väl gå att äta.

Av La Famiglia - 13 juni 2007 20:58

Fan vad det klickar hemma hos oss nu. Det är frun som vågat sig på konststycket att medelst klicker träna Ia att stå still inför uställningen på lördag. Sedan springs det  med utställningshalsband också. Men det är lite taskigt väder, så man kan inte dra ut hunden i trädgården och fotografera henne. Beklagar Salma, du får vänta ett tag till. Om det slutar regna ska jag följa med på kvällspromenaden. Annars säger jag att jag måste jobba, och så fort frun gått ut kryper jag ner i sängen med en god bok och  en kopp te. Ellerockså provsmakar jag hallongrottorna.

Av La Famiglia - 13 juni 2007 20:57

Hallongrottor bakade!

Av La Famiglia - 13 juni 2007 20:45

Hurra, en ny lista att fylla i, denna gång på uppmaning från hundbiten.


Tre jobb jag haft i mitt liv

1. Butiksbiträde i en foto- och musikaffär

2. Truckförare på Volvo

3. Produktionstestare av hörselhjälpmedel


Tre platser där jag bott

1. Betongförorten Handen

2. "Malmvägen" i Sollentuna

3. Hemma


Tre serier jag gillar att se på tv

1. Pistvakt

2. Bröderna Cartwright

3. Lödder


Tre platser där jag semestrat

1. Skåne

2. Bohuslän

3. Lidköping


Tre av mina favoriträtter

1. Grillad entrecoté med pommes på Cassi i Stockholm

2.Fläsklägg och rotmos

3. En halv special på Heden


Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu

1. I Simrishamn

2. I Bohuslän

3. Hemma

Av La Famiglia - 13 juni 2007 15:25

Idag åt jag en utsökt lunch. Restaurangen är verkligen duktig på att laga mat. Men stava kan dom inte. Vad är "cremig sås"? Det heter krämig om man menar att den är redd (OBS, inte felstavat. En sås kan vara redd men inte rädd.) med grädde eller som kanske i detta fall med crème fraiche. Att skriva cremig är nästan lika fel som att skriva cocos eller cacao. Det heter kokos och kakao (tror jag). Men cremig är i alla fall helfel.

Av La Famiglia - 12 juni 2007 23:16

Havrekakor bakade!

Av La Famiglia - 12 juni 2007 22:14

Efter dagis har det idag tränats stillastående, (Alltså hunden ska stå stilla, inte matte.) allt inför lördagens utställning i Avesta.  Frun har använt klicker till den träningen. Vi brukar inte använda klicker eftersom jag skulle vilja gå en kurs i det först för att lära mig så jag inte gör fel. Men just stillastående verkade inte så svårt att träna med klicker, och enligt frun har STORA framsteg gjorts, så det har nog varit lyckat. I övrigt har inte speciellt mycket spännande hänt. Jo, Ia snodde fruns sko, försökte döda den men utan att lyckas, så för att ha ihjäl den var hon tvungen att dränka den i badbaljan ute i trädgården. Och när frun hittade den låg den helt stilla, och troligen heldöd, på botten av baljan.

Av La Famiglia - 11 juni 2007 23:05

Idag vid hämtningen på dagis var det en  av personalen som var särskilt intresserad av Ia, och ville veta om alla lagotto är lika goa och fina som Ia. Självklart inte, svarade frun. Ia är alldeles särdeles speciellt go och fin, men andra lagotto är nästan lika goa och fina. Hon är tydligen inne på att köpa sig en hund, och funderade mycket på lagotto. Har man valt rätt ras eller har man valt rätt ras?  Efter dagis åkte vi till Lotta för att få Ia klippt. Och vilket sammanträffande, där stötte vi på Tristan och Hannah, liksom Basta och hela Bastas flock. (Både Basta och Tristan ska ju till Avesta på lördag) Så det blev en helt underbar kväll i trädgården med trevliga människor och en massa hundar.Jag var inte med när Ia klipptes, så förvandlingen var ju total när hon kom ut efteråt. Att vi hade en fin hund, det visste jag ju, men att hon kunde bli så himla fin, det kunde jag aldrig tro. Det var ju svårt att slita blicken ifrån henne. Tack Lotta för det. Och tack för kaffet.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards