Alla inlägg den 21 september 2007

Av La Famiglia - 21 september 2007 23:07

Nu kan man nästan låtsas att detta var sista dagen som Ia var hemma från dagis. Men dagisreglerna säger tre veckor, och hon började löpa på måndagen, alltså är hon välkommen tillbaka först på tisdag. Men i alla fall, i morse passade jag på att mysa med Ia igen, och sedan gick vi en liten promenad innan jag åkte till jobbet.  Då mötte vi en äldre gentleman av modell cavalier king charles spaniel. Eftersom Ia i stort sett har slutat löpa tyckte jag det var OK att de hälsade. Ia var väldans glad och hoppade runt honom för att få honom att leka. Men det var han för gammal till. Men det var ju alldeles uppenbart att Ia hade ett trängande lekbehov. Hon kommer nog att bli glad att få komma tillbaka till dagis nästa vecka igen.


Strax före ett kom äldsta dottern hem, och runt två kom frun hem. Ia fick även idag sin lunch serverad utspridd i trädgården, men jag undar om hon inte tycker det är ganska roligt att leta upp den.  Och med middagen var det likadant. Tur man inte är hund. Jag skulle inte vilja springa runt i trädgården och leta efter min fredagsmiddag. Lövbiffen skulle ju för fanken hinna kallna innan man ens hittat hälften.


Kvällspromenaden genomfördes utan grodätning idag, men hon var på god väg att sluka en groda.

Av La Famiglia - 21 september 2007 21:31

När jag slog på TV:n strax före 8 för att titta på Doobidoo, råkade jag se lite på TV4. Där var det tydligen något tävlingsprogram, man skulle svara på svåra frågor och få en flera massa tusen kronor. Jag tycker det är så vansinnigt löjligt med tävlingsprogram på allvar, i synnerhet när man kan vinna en massa pengar. Jag kan/kunde till nöds stå ut med tiotusenkronorsfrågan, för då var det ju personer som faktiskt skulle vara duktiga på ett speciellt ämne. Men programmet på TV4 i kväll tycker jag bara är fånigt. Men turligt nog slutade det ganska omgående och jag fick titta på Doobidoo istället. Också ett program som bygger på en tävlingsidé, men till skillnad från det andra programmet tar inte deltagarna själva tävlingsmomentet på allvar. I synnerhet inte när de tävlande bland annat är Pia Johansson och Morgan Alling. Det var med andra ord ett vansinnigt himla bra program. Lite tråkigt att behöva erkänna, men jag har inte skrattat så mycket på hela veckan som jag gjorde under den timme programmet pågick. Underbart!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards