Alla inlägg under november 2007

Av La Famiglia - 24 november 2007 23:48

....har jag fått besök på bloggen av någon som googlat på Avsesta+kåt.  Hur fan kan det gå till undrar vän av ordning. Jo, i Avesta har vi både fikat och varit på hundutställning. Men sen då? Jo, jag har även citerat texten till Nationalteaterns fina låt Livet är en fest. Jag kan, efter att ha kontrollerat, berätta att de flesta träffar på Avesta+kåt inte är fullt så oskyldiga som min blogg.


 Någon gång ska jag skiva en massa konstiga ord i ett  inlägg bara för att se om det finns idioter som söker på sådana ord. Ett sånt ord är fuskbög. Det ordet använde Alexander Bard en gång om Jonas Gardell. Han var en fuskbög för att han inte levde ett liv så promiskuöst som det anstår en äkta bög. Och nu har jag skrivit det ordet. Få se om jag får någon besökare som googlat sig hit. -Snälla besökare om du kommit hit när du googlat på fuskbög, förklara vad i helvete du sökte efter egentligen.

Av La Famiglia - 24 november 2007 22:56

Som kunnat gissas av tidigare inlägg gick vi en morgonpromenad. Det blev den vid det här laget vanliga svängen. Den tar väl i runda slängar en och en halv timme. Sedan hem och käka frukost. Medan frun dammsög sedan talade Ia om för dammsugaren vem som bestämde här i huset. När dammsugaren äntligen gav sig och erkände sig besegrad vidtog djurplågeri. Dvs Ia blev kammad. Det behövdes verkligen. Det blev drivor med hår som kammades loss. Sedan var det dags för eftermiddagspromenad. Den gick jag själv. Ja, Ia var med, men inga andra. Och nu måste jag säga att hon börjar bete sig mer normalt igen. Inte alls lika stirrig och dragig. Det var riktigt skönt att bara strosa runt i byn en stund.


På kvällen har det varit mer kammande och ytterligare en promenad.  Nu är det dags för kvällsmat, och sedan läggdags.

Av La Famiglia - 24 november 2007 20:44

Igår när jag skulle äta lunch glömde jag betala för den. Det må väl vara hänt eftersom jag pratade i telefon och det blev för mycket på en gång. Men vad värre är, när vi var och handlade i går kväll ville frun ha en fånig jävla hundtidning också (Härliga hund). Jag stoppade den i barnsitsen på kundvagnen så att den inte skulle bli skrynklig och kladdig av allt annat vi handlade. När jag skulle packa i varorna efter att ha betalat insåg jag att jag hade glömt lägga upp tidningen på bandet, för den låg kvar i vagnen där jag lagt den, varken jag eller kassörskan hade märkt något. Som tur var såg jag det själv först och kunde be att få betala den. Ärlig som man är.

Av La Famiglia - 23 november 2007 23:05

Ett sånt jävla skitväder det varit i kväll. När det skulle gås ut med hund efter middagen drabbades jag av en aldrig skådad lust att plocka undan och diska. I vanliga fall anser jag det vara fruns uppgift eftersom jag ansvarat för att stöka till i köket genom att laga maten. Men när jag tittade ut efter maten såg jag hur lusten att diska bara vällde in över mig. I alla fall har Ia fått några promenader, och så har vi lekt en hel del innomhus. Nu ska vi lägga oss så vi får sova länge i morgon bitti.

Av La Famiglia - 23 november 2007 22:35

Just nu när jag sitter här vid datorn hör jag hur familjen svär och skriker från TV-soffan. Det verkar som om de inte var helt nöjda med hur det går i Idol. Konstigt. Idol som dom så gärna vill se på, och så sitter dom och är skitsura när dom väl får se det. Jag fattar ingenting.

Av La Famiglia - 22 november 2007 22:41

Nu har nån jävel besökt min blogg som har googlat på "eskort i Växsjö". Jag hoppas han verkligen blev på riktigt dåligt humör när han upptäckte att det handlade om hundutställning och inget annat.

Av La Famiglia - 22 november 2007 22:29

Åter till vardagen, eller i alla fall gängse rutiner. Dvs jag varken lämnar eller hämtar hund. Men jag har i alla fall promenerat hund i kväll. En lång och skön promenad. Det är ju ganska milt ute just nu. Och smutsigt. Och jag tycker fortfarande att det är svårt att få och hålla kontakt med hunden när vi är ute. Hon far runt och ska nosa överallt, drar och sliter i kopplet åt alla håll. Jobbigt är det.


När vi kom hem satt det inte helt fel med ett bastubad. Tycker jag i alla fall. Ia var inte lika intresserad. Men hon och frun har i alla fall lekt en del. Egentligen skulle vi nog behöva hjärnaktivera Ia mycket mer. Från dagis meddelades idag att Ia är osedvanligt "pigg" just nu. Och jag tror att pigg är en omskrivning för något annat inte lika smickrande. Slyngelålderm kanske. Eller helt enkelt understimulerad hemma. Vi får göra något åt det i helgen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards