Alla inlägg den 31 augusti 2007

Av La Famiglia - 31 augusti 2007 22:06

Äntligen har jag fått höra något från dagis. När hon var ny där berättades det ju saker varje dag, men det har varit tyst ganska länge nu. Idag fick vi i alla fall höra att Ia har börjat bli busig på promenaderna, och hon försöker få med de andra hundarna också. "That´s my dog!!" Men som straff hade dagispersonalen tryckt fast en kardborre i Ias skägg. Frun brukar i vanliga fall åka bil till dagis, men hade idag fått för sig att promenera. Men liksom sist hon skulle promenera tänkte hon fuska. Sist fuskade hon genom att åka buss en bit. Idag hade hon tänkt fuska genom att åka bil en liten bit. Och hon hade tänkt att jag skulle köra henne. Så kvart över sex väckte hon mig och tyckte det kunde vara dags att köra henne cirka 1,5  av de kanske totalt 5 kilometrarna till dagis. Så det var bara att ta på sig morgonrocken, stoppa ner plånboken i innerfickan och masa sig ut till bilen. Man kan ju säga att det var tur att bilen inte stannade ute på vägen så jag hade varit tvungen att ta bussen hem.

I alla fall promenerades det drygt tre kilometer till dagis, och sedan hela vägen hem nu i eftermiddags. Klart som fan Ia var trött när jag kom hem från jobbet. Hon låg bara i trappan och viftade på svansen, mer orkade hon inte.

Nu i kväll har vi kammat henne lite. Dels för att det behövdes och dels som en slags hyllning, eller sympatiåtgärd för alla ni lyckliga lagottoägare som ska på utställning i helgen. Efter kammandet blev det bara en liten kort kvällspromenad, och nu hoppas jag Ia knoppar in rätt snart så familjen kan få fredagsmysfika utan en hund som snor runt soffbordet i jakt på kakor.

Av La Famiglia - 31 augusti 2007 19:54

Läste i DN i morse en artikel om att man i Finland ska  sprida affischer på folk som spyr i handväskor, för att ungdomar ska förstå hur korkat det är att dricka alkohol. Enligt mina bristfälliga kunskaper i retorik är det helt fel sätt. Reaktionen kommer bli att de som står bakom kampanjen uppfattas som svin för de sprider sådana bilder. Rätt sätt enligt mina bristfälliga retorikkunskaper  är att framställa hur underbart man har UTAN alkohol. Vilket ju inte kan vara så svårt.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards