Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av La Famiglia - 12 augusti 2007 23:45

Att bli uppjagad kvart i sex var väl ingen hit för en lagotto på semester i Dalarna, men vi lyckades i alla fall att få in henne i bilen innan vi skulle åka. Sedan sov hon i stort sett tills vi var hemma. När jag och yngsta dottern hade åkt iväg fortsatte kamnings-klicker-leken. Där är ju utställning nästa helg, och innan dess måste vi ha både kammat och klippt Ias päls.  Fan, vi kommer slita ut klickern innan vi har pälsvårdat klart. I alla fall gick det enligt utsago framåt. Efter middagen tränade vi lite kantarellsök, och lite besviket måste jag säga att Ia inte riktigt förstår det roliga med att nosa på en svamp som man inte ens behöver leta efter för man ser var den läggs på marken, höra ett klick, få godis, bli åtsagd att sitta, sätta sig ner och få mer godis. Men när vi gömde kantarellen så att Ia blev tvungen att leta lite, blev det lite roligare.  Vi ska öva en omgång i morgon också, så vi är redo för nästa kurstillfälle på tisdag..


Efter svampletandet fortsatte pälsvård och klickerträning på trimbordet, och nu kan man nästan säga att vi faktiskt inte bara övar, utan också reder ut en och annan tova. Framåt går det, sakta men säkert.

Av La Famiglia - 12 augusti 2007 23:09

Eftersom bägge barnen ville vara hemma för egna aktiviter klockan 2 i eftermiddags, rusade vi upp kvart i 6 i morse. Vi åt frukost, diskade, sjöstuvade och rullade ut från campingen runt halv 8. Det var så tidigt så då hade receptionen inte ens öppnat. Himla tur att vi checkade ut redan i går kväll. Jag kan säga att det är inte så himla mycket trafik på vägarna i Dalarna en söndagsmorgon klockan halv åtta. Vi mötte väl en bil var tredje minut ungefär. Det betydde också att det gick himla snabbt att komma hem. Jag backade in husvagnen på hemmaparkeringen runt kvart i tolv.  Och då hade vi ändå stannat två gånger på vägen. Dessvärre var ju inte Erik Lars-gården öppen tjugo över nio en söndagsmorgon, så vi fick brassa eget fika i husvagnen. Det går ju det också.


Väl hemkomna begav yngsta dottern och jag oss iväg till Artur Hazelius friluftsmuseum i den kungliga huvudstaden, för att försöka få en liten titt på Måns Zelmerlöv som skulle vara gästartist i allsång för barn från Soliden. Vi fick en liten titt, och småtjejerna runt omkring oss skrek och svimmade nästan, bara han visade sig. Sen åkte vi hem och så var semestern slut. Igen

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards