Alla inlägg den 26 mars 2007

Av La Famiglia - 26 mars 2007 21:24

Äntligen är Ia tillbaka på dagis. Tycker nog hon i alla fall. Enligt utsago var hon väldigt glad att komma tillbaka. Enligt utsago var också en eller annan hanhund lite väl intresserad, så hon fick vara med bara tikar och gamla hanhundar idag. Hon kanske fortfarande luktar lite löp, trots att vi schamponerat henne nogrannt i lördags. När vi gick kvällspromenaden mötte vi Ias kompis Gino, och givetvis skulle de hälsa och helst leka. Och det visade sig att de efter en stund var inne på lite vuxenlekar också. Så man får nog tro dom på dagis. Nu i kväll fick vi också en ny leksak till Ia som vi beställt för länge sedan. Det var en aktiveringsleksak som heter DogBox från Nina Ottosson. Den går ut på att Ia ska putta ner en träbit i en låda för att det ska ramla ut godis. Det var inte alldeles lätt för henne. Om hon inte fuskade genom att köra ner nosen i boxen och fiska upp godiset den vägen. Eller genom att ta bort locket på boxen. Men det blir nog bra med det sen.

Det var nog trots allt lite jobbigt på dagis idag, för nu ligger Ia bara och sover. Eller också har hon också problem med omställningen till sommartid. Hon var nämligen mer än lovligt trött i morse. Hon också.

Av La Famiglia - 26 mars 2007 12:34

På lunchpromenaden nyss passade jag på att gå in i en bokhandel för att se om det kommit några nya spännande kokböcker. Det hade det. Två stycken om italiensk mat. Och givetvis försöker jag snabbt få ett grepp om böckerna är värda att köpa eller inte. Och hur får man snabbast en sådant grepp? Jo, man bläddrar igenom kokboken och tittar på bilderna. Om det på en eller flera bilder finns en lagotto, en Vespa eller en Lapavoni espressobryggare, då vet man att boken är värd att köpa. Den här gången blidde det inga nya kokböcker.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards