Alla inlägg den 12 januari 2007

Av La Famiglia - 12 januari 2007 23:53

Det har återigen påpekats från dagis att hon bytt grupp för att komma i en lugnare grupp. Så då är det nog sant då. Om vad som hände på kvällen vet jag föga, eftersom jag var ute på dåligheter (dvs lyssnade på blues), men det lär ha gått bra. Hund, yngsta dottern och barnvakten satt i soffan och myste en stor del av kvällen.

Av La Famiglia - 12 januari 2007 08:50

När man nu inte har ett fungerande intenet hemma, och arbetssituationen inte medger att man sitter och bloggar, blir det jobbigt. Jag hinner eventuellt se om jag fått någon kommentar och sedan publicera denna när jag är på språng mellan två möten på jobbet. I bästa fall hinner jag skumma igenom de bloggar jag brukar läsa, men knappast kommentera dem (det gäller framför allt er som jag länkar till från min sida. Jag ber om ursäkt för att jag inte skriver så mycket hos er just nu, men det kanske kan bil bättre senare). Det känns lite tråkigt att det ska behöva vara såhär, men det är inte mycket att göra åt.

Av La Famiglia - 12 januari 2007 08:45

Ringde igår till telias support för att få hjälp med att få igång internetuppkopplingen. Jag ringde väl vid pass kvart i tio på kvällen. Då var jag nr 80 i kön. Men det knallade väl på så framemot halv elva sa en röst att jag skulle kopplas fram. Tack, tänkte jag, vad bra att jag äntligen kom fram MEN DÅ BRYTS DET JÄLVA SAMTALET!!!. Arg som ett bi ringer jag upp igen, och får höra att telias telefonsupport stänger klockan 22. Så får man fan inte göra. Å andra sidan läser jag emellanåt om att telias bredbandskunder ändå är de som är nöjdast med support och funktion. Med andra ord, detta var för jävligt, men hade jag haft en annan operatör hade det varit sju-tusan-jävligare. En klen tröst.

Av La Famiglia - 12 januari 2007 08:41

Fan, jag ÄR avskärmad från verkligheten. Internet-uppkopplingen har slutat fungera på datorn hemma. Dock har jag fått igång Office-paketet. Jag har också återinstallerat skrivaren, bildbehandlingsprogrammet, och stödprogrammen till de båda digitalkamerorna. Sims till mina barn vet jag ännu inte om de fungerar. Säker är jag inte. Vidare måste jag få igång scannern, filmredigeringsprogrammet och flygsimulatorn. Samt joysticken. Och till den hittar jag inte skivan med drivrutinerna FAN! Men framför allt måste jag få igång intenet. Och telias jävla support kan dra åt ett ställe där det är ganska så varmt. (Se nästa inlägg som jag strax ska skriva)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards