Alla inlägg den 10 januari 2007

Av La Famiglia - 10 januari 2007 22:24

Inte så himla mycket att skriva om. Dessutom var det länge sedan det var den 10 januari, även om det inte verkar så. Men jag vill ju ha hunddagboksinläggen där de hör hemma och inte när de skrivs. I alla fall fick Ia gå promenad med en ny grupp hundar idag. Tidigare har hon ju gått med gruppen för halta, lytta och gamla hundar, men idag fick hon alltså gå med en annan grupp. Det var tydligen mycket bättre för henne. Förmodligen fick hon då gå längre, vilket ju kanske inte är så lyckat. Jag vet inte, ska kolla hur mycket hon promenerar nu. Sen påstod dagis vidare att hon hade fått byta grupp inomhus också. Dom sa att den grupp hon varit i tidigare var alldeles för busig. (Fan tro´t. Det kanske var hon som var för busig, men det vågade dom väl inte säga).

Av La Famiglia - 10 januari 2007 12:48

Som jag tidigare skrivit om sponsrar mitt företag så kallad hälsochoaching. Det betyder ju att jag vid tre tillfällen får träffa en person som ska hjälpa mig till en kanske sundare liv. (motionera mer, ät mindre fett och socker, och följ tallriksmodellen när du komponerar måltider) I går träffade jag henne för sista gången. Eftersom jag arbetar fackligt vet jag att de svenska fackförbunden är riktigt dåliga arbetsgivare gentemot sina anställda (ombudsmän, jurister etc). Det är mycket övertid, många utbrända, inget vidare ledarskap etc. Jag vet också att kyrkan inte heller är speciellt goda arbetsgivare. De tar inte alls hand om sin personal. (Däremot tar ju deras personal väl hand om sina församlingsmedlemmar.) Men man kunde ju tro att arbetsgivare för verksamhet som handlar om att bry sig om andra, skulle bry sig om sin personal. Men tydligt är att "Bagarns barn äter bränt bröd". I andan av detta frågade jag min hälsochoach om hon motionerade så mycket hon borde och om hon alltid åt rätt sorts mat. .......Jag fick inget bra svar på min fråga. HA!!!!!!!!!!!! Det var väl det jag visste.

Av La Famiglia - 10 januari 2007 12:28

Datorn vägrade starta i går kväll. Den påstod att en fil till Windows saknades eller var skadad. Och det hjälpte inte att starta om datorn. Men till slut såg jag att det på startbilden, innan datorn inte hittade fillen, att man kunde trycka på F10 för en "System recovery" eller vad det nu hette. Så det gjorde jag. Och då visade det sig att på något sätt ominstallerades Windows, så nu fungerar det igen. Dessvärre har alla inloggningskonton och mail-set up försvunnit, och dessutom Office-paketet. Så nu måste jag ägna en massa bortkastad tid på att återskapa en massa saker. Det kommer att ta lång tid. Hoppas jag hittar CD-skivan med Office-paketet och pappren med mailanslutningsuppgifterna. HELVETE! Men internet fungerar i alla fall, så man är inte helt avskärmad från omvärlden.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards